Verzending & Afhalen

Verzendtermijn 
Het verzendtermijn is ‘voor 22.00 besteld de volgende werkdag in huis’, tenzij anders vermeldt bij het product.
Wij leveren geen deelbestelingen uit. Bij bestellingen met meerdere artikelen is het langste verzendtermijn bepalend.

Op de dag van verzending van uw order ontvangt u hier ook een email van. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Track & Trace
U krijgt binnen de aangegeven levertijd een e-mail van ons met track & trace gegevens. Heeft u deze niet ontvangen binnen de aangegeven tijd? Neemt u dan contact met ons op. Heeft u wel de track & trace gegevens ontvangen, maar het pakket niet ontvangen? Laat het ons dan z.s.m. weten. Wij kunnen binnen 8 dagen na verzending van de e-mail met track & trace gegevens nog controleren wat er met uw bestelling gebeurd is, daarna niet meer. Wij kunnen meldingen van 8 dagen na verzending van de track & trace mail niet meer in behandeling nemen.

Verzendkosten & Verzending
Nederland v/a 50,- gratis (hieronder bedraagt deze € 5,95)
België € 5,95
Duitsland € 5,95
Andere landen op aanvraag.

Wij versturen de bestellingen met MyParcel. De MyParcel levert op dinsdag t/m zaterdag. Op de dag dat wij uw bestelling naar het door u opgegeven afleveradres versturen ontvangt u hier ook een e-mail van met daarin de track en trace gegevens. U kunt dan zien hoe laat uw pakket de volgende dag bij u geleverd zal worden. U kunt uiteraard ook tijdens het plaatsen van uw bestelling een ander afleveradres opgeven. Dit is leuk om te doen als u een cadeau naar iemand wilt versturen, of wanneer u overdag op het werk bent. U kunt het bv ook naar uw werk laten versturen (gelieve dan wel de bedrijfsnaam en naam van uzelf te vermelden).